“Szeretem, hogy a semmiből létrejön egy álom, egy ötlet…” – Interjú Pintér-Berzsenyi Boglárkával

Bogi Örök Mosolynaptára egy egyedülálló határidőnapló, amelynek a segítségével nemcsak a tervezés és a rendszerezés lesz könnyebb, hanem olyan témákban is tippeket találsz benne, mint például az énidő kialakítása, vagy a motiváció. Bogi vállalkozásáról, a Mosolygós Mondatokról, és természetesen a gyerekkori kedvenc meséjéről is olvashattok.

Bogi, mesélnél arról, milyen szerepet tölt be a tervezés és a rendszerezés az életedben?

A tervezés és a rendszerezés az elmúlt két évben, mióta vállalkozó vagyok, előtérbe került. Sokkal jobban oda kell figyelnem a napjaimra, a hetekre, hogy milyen tartalommal, cselekvésekkel töltöm meg. Folyamatosan figyelnem kell erre, hiszen elég gyorsan kell alkalmazkodni, változtatni ebben az évben. Arra gondolok, hogy ahol lakom, két szezon van, és mivel több tevékenységi kört ölel át a vállalkozás, hónapról hónapra más a ritmus és a teendő. Ezen szeretnék változtatni.

Mit tanácsolsz azoknak, akik szeretnének fejlődni a tervezés és az időbeosztás területén? Mivel érdemes kezdeni, és mit érdemes szem előtt tartani?

A tervezés és az időbeosztás nem a szakterületem. Olyan vállalkozókat követek, akik ezzel foglalkoznak. Onnan rengeteget lehet tanulni, és próbálkozni, hogy nekem melyik technika a megfelelő. A határidőnapló témája a tervezés, az idő is, erről profik írnak, és segédanyagot is kapunk hozzá. Azt tanácsolom, hogy keressenek fel egy olyan szakembert, aki ezzel foglalkozik, és így személyre tudják szabni a tervezést, hogy az hatékony és eredményes legyen.

Honnét jött az Örök Mosolynaptár ötlete?

Tavaly október-november környékén fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék szerkeszteni egy határidőnaplót, ami dátum nélküli. Voltak kedvenc naptárjaim, de valami hiányzott nekem belőle. 2017 óta foglalkozom tudatosan a fejlődéssel, a küldetésemmel. Ez a naptár a témákkal és a rengeteg segédanyaggal, ami előkészítés alatt áll, végigvezeti az évet.

Milyen volt az út az ötlettől a megvalósításig? Minden simán ment, vagy voltak akadályok? Ha voltak, mi segített túljutni rajtuk?

A naptár már a nyomdában van, de még itt is lehetnek bökkenők. Közel egy év munkájáról van szó. Voltak nehézségek. Igazából sajnos a vezérgondolatot kellett elengednem nyáron. Az eredeti terv egy speciális lyukasztású fakorongos naptár lett volna. Édesapám szobrász, ő tesztelte és készítette volna a korongokat. Imádtam az illatukat, elegáns volt, gyönyörűen illeszkedett volna a naptár színeihez, és környezetbarát. Ezt el kellett engedni a naptárral kapcsolatban, mert sajnos ennyi lap nem forgott megfelelően a korongokon. Így át kellett váltanom a fém- és műanyagkorongokra. Ez is gyönyörű, de megszakadt a szívem picit. Aztán sirattam 2-3 napig, megráztam magam, és elfogadtam. Mert ha már a projekt közepéig eljutottunk, és több vállalkozó támogatja az ötletemet, akkor nem tehetem meg, hogy abbahagyom a felénél. Egyébként minden lépést imádok. Az egyeztetéseket, az előkészületeket, az itthon munkát, az ötletelést, mindent.

Kiknek ajánlod az Örök Mosolynaptárat?

Az Örök Mosolynaptárt elsősorban hölgyeknek ajánlom, de van már úr vásárlóm is. Ajánlom azoknak, akik egy olyan naptárt keresnek, ahol a vágyak, célok, a spiritualitás, a fejlődés, a vállalkozók megismerése, az “új” felfedezése része az életének. Mivel bővíthető, és igény szerint rendezhetőek a lapok, így több évig is használható a naptár.

Óriási lelkesedéssel szoktál a munkádról beszélni. Mit szeretsz a legjobban benne?

Imádom ezt a tevékenységet. Tudom, hogy ezzel, és a sikerinterjúkkal jobban össze tudom hozni az embereket. Szeretnék egy olyan közösséget létrehozni, akik segítik egymást a csoporton belül is. Szeretnék minél többet adni az embereknek, és rengeteg ötletem van ezzel kapcsolatban. Szeretem, hogy a semmiből létrejön egy álom, egy ötlet, és ez hihetetlenül tud motiválni.

A kedvenc gyerekkori mesénk valamilyen formában gyakran végigkíséri az egész életünket. Emlékszel a kedvenc mesédre?

A kedvenc mesémre szinte szóról szóra emlékszem. Apukámmal mindig ezt meséltettem és mikor icipicit is eltért, kijavítottam. 😊 Egy királyról és három fiáról szólt, a király betegségéről és egy hollóról, akire szükség volt a gyógyuláshoz. Imádtam azt a mesét. Szerintem apu ezt kitalálta, saját meséje volt, bár ezt sosem kérdeztem. A gyermekemnek biztos mesélni fogom.

Hol lehet téged megtalálni?

A Mosolygós Mondatokat megtaláljátok

  • Facebookon: @mosolygosmondatok,
  • Instagramon @mosolygosmondatok,
  • Youtube-on: mosolygosmondatok,
  • Podcast csatornán: mosolygosmondatok,
  • Tiktokon: mosolygosmondatok.
  • Honlap: https://mosolygosmondatok.com/
Várok mindenkit hatalmas szeretettel! 😊

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s